Arbeta hos Motion Control

Motion Control utvecklar och konstruerar elektronik och datorprogram inom arbetsområdena industriell elektronik, inbyggda system, sensorer och sensorteknik samt människonära produkter. Vi är ett ungt, växande företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling.

Hos oss arbetar idag ett 20-tal unga och hungriga elektronikutvecklare, och vi blir ständigt fler!

Att arbeta hos oss

För att du ska kunna arbeta hos oss krävs nödvändig kompetens inom elektronik och/eller datateknik och vi värdesätter högskoleutbildning inom nämnda områden. Det är även meriterande med kunskap inom medicinsk teknik och hadikappteknik. Vi ser gärna att våra medarbetare behärskar svenska och engelska i såväl tal som text. 

Lediga tjänster

Våra lediga tjänster och examenarbeten hittar du listade under rubrikerna till höger. Hittar du ingen tjänst som passar just dig är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan då vi alltid håller utkik efter nya, kompetenta medarbetare. 

Ansökan

Skicka in ett kort personligt brev tillsammans med ett CV och ange "Ansökan - [Tjänst]" som ämnesrad. Bilagor föredrar vi att få i PDF-format.

Frågor och ansökningar tar vi emot på e-post: jobbDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi svarar så fort vi hinner, normalt inom någon dag. Ansökningar som inte uppfyller de formella kraven eller är av karaktären massutskick svarar vi normalt ej på.

Välkommen med din ansökan!

 

 

JoomSpirit