Arbeta hos Motion Control

Vi på Motion Control är ett sammansvetsat glatt och kreativt gäng som hela tiden löser problem. Vi vill ligga i framkant och letar hela tiden efter nya kompetenser. Vill du också bli en av oss så är det självklart bra att ha ett stort intresse för elektronik, vilja utvecklas och gilla att ta ansvar.  Är du nyutexaminerad elektronikingenjör eller en ingenjör med erfarenhet som vill få nya spännande uppdrag, är du välkommen att höra av dig till oss med din ansökan.

​​​​​​​Vi satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. ​​​​​​​​​​​​​
Hos oss arbetar idag ett tjugotal hungriga elektronikutvecklare. Du kanske blir vår nästa!

Examensarbeten

Vi tar emot universitets- och högskolestudenter som vill göra sitt examensarbete hos oss.

​​​​​​​Läs mer om våra lediga exjobb här

Ledig LIA-praktik

Vi tar emot YH-studenter som vill göra sin LIA-praktik hos oss.

​​​​​​​Läs mer om våra lediga praktikplatser här

Att arbeta hos oss

För att du ska kunna arbeta hos oss krävs nödvändig kompetens inom elektronik och/eller datateknik och vi värdesätter högskoleutbildning inom nämnda områden. Det är även meriterande med kunskap inom medicinsk teknik och hadikappteknik. Vi ser gärna att våra medarbetare behärskar svenska och engelska i såväl tal som text. 

Lediga tjänster

Våra lediga tjänster och examenarbeten hittar du listade under rubrikerna till höger. Hittar du ingen tjänst som passar just dig är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan då vi alltid håller utkik efter nya, kompetenta medarbetare. 

Praktikplats

I mån av tid tar vi emot praktikanter med rätt kompetensprofil. Om du är intresserad av att praktisera hos oss ber vi dig att skicka in en ansökan med information om dig själv och din utbildning samt praktikens upplägg.

Ansökan

Skicka in ett kort personligt brev tillsammans med ditt CV och ange "Ansökan - [Tjänst]" som ämnesrad. Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Döp gärna filerna med förnamn_efternamn_CV och förnamn_efternamn_PB.
​​​​​​​
Frågor och ansökningar tar vi emot på e-post: jobb@motioncontrol.se

Vi svarar så fort vi hinner, normalt inom en vecka. Ansökningar som inte uppfyller de formella kraven eller är av karaktären massutskick svarar vi normalt ej på.

Välkommen med din ansökan!