Teknikutbildare

Motion Control utvecklar, konstruerar, reparerar, designar elektronik tar fram produkter, ordnar olika teknikutbildningar och  erbjuder specifika lärlingsprogram.

Våra arbetsområden är industriell elektronik, inbyggda system, sensorer och sensorteknik, tågelektronik samt människo-nära produkter.
​​​​​​​
Vi arbetar som tekniska konsulter ute hos kund eller i våra egna lokaler i Västerås. Både med utveckling av våra egna eller med kundernas produkter. Vi är kreativa och ett växande företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. För tillfället har vi mycket att göra och behöver därför förstärkning.
Just nu söker vi teknikutbildare
Motion Control kompentensutvecklar internt och externt genom sina egna teknikutbildare. Det sker i olika former som internutbildning, kompetensprojekt, interna och externa kurser. Vi utbildar ävan åt andra företag inom våra teknikområden.

Nu söker vi dig som vill bli en av våra teknikiutbildare. Vi söker dig som är intresserad av att jobba på del- eller heltid och som  kan hålla någon/några kurser av nedan följande ämnen: 
  • Ellära (grundläggande och fortsättning)
  • Elektronik (analog och digital)
  • Matematik för YH-utbildning
  • Solceller (solenergiteknik)
Du som söker
Har ingenjörsbakgrund helst inom, elektronik, Kompetens inom ett eller flera teknikområden behövs. Pedagogisk kompetens behövs ej men är meriterande. Vi ser också att du har mycket god kunskap i det svenska språket och att du behörskar engelska i tal och skrift. Önskvärt är om du har körkort och tillgång till bil. Arbetet består i huvudsak att genomföra och utveckla kurser ute hos våra uppdragsgivare.
​​​​​​​
Du blir en del i vårt växande teknikutbildarteam. Arbetet innefattar att hålla en eller flera kurser. Många kurser utförs på plats men vissa kan även utföras på distans. I huvudsak sker kurserna i Västerås eller Eskilstuna. Anställningen kan ges i form av tim-, projekt- eller tillsvidare anställning. Det går även utmärkt att arbeta som egen företagare. 
Ansökan
Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen info@motioncontrol.se (ange ”Ansökan – [tjänst]” som ämne). Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Vi förväntar oss ett personligt brev samt meritförteckning/betygsutdrag. Till alla tjänsterna är det krav på att man behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. För mer information om ansökan eller tjänsterna kontakta oss eller se vår hemsida. 

Kontaktuppgifter
För frågor rörande tjänsterna/företaget kontakta oss på info@motioncontrol.se, (ange ”Frågor – [tjänst]” som ämne) eller ring 021-44 85 000.
Hittar du inte vad du söker?
Antalet lediga tjänster hos oss varierar stort. Om listan just nu är kort eller du inte hittar vad du söker - välkommen tillbaka igen vid senare tillfälle!