Elektronikkonstruktör

Vi söker dig som vill arbeta som elektronikkonstruktör!
Motion Control utvecklar och konstruerar elektronik och datorprogram inom arbetsområdena industriell elektronik, inbyggda system, sensorer och sensorteknik samt människonära produkter. Vi arbetar som tekniska konsulter ute hos kund eller i våra egna lokaler i Västerås och Ludvika. Både med utveckling av våra egna eller med kundernas produkter. Vi är ett ungt, växande företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. För tillfället har vi mycket att göra och behöver därför förstärkning.
Hittar du inte vad du söker?
Antalet lediga tjänster hos oss varierar stort. Om listan just nu är kort eller du inte hittar vad du söker - välkommen tillbaka igen vid senare tillfälle!

Vi söker dig som är ingenjör och vill arbeta med konstruktion av elektronik, främst inom områdena inbyggda system, tågelektronik och industriell elektronik, men även andra områden såsom kraftelektronik, trådlös kommunikation, sensorer och sensorsystem.

Arbetsuppgiften är att arbeta som elektronikkonstruktör, vilket innefattar bland annat förstudiearbeten, specifikationsarbete, tekniska undersökningar, elektronikkonstruktion, kretsschemaritning (CAD/SCH), mönsterkortsritning (CAD/PCB), framtagning av produktionsunderlag (BOM/Gerber), prototypframtagning, funktions-, miljö-, och fält-prov, certifieringsarbeten och dokumentationsarbeten.

Konstruktionsarbetet omfattar konstruktion av både analog, digital och kraft-elektronik samt programmerbara kretsar. Vi arbetar med både mikroprocessorer och FPGA:er. I huvudsak konstruktion av industriell elektronik mot kunder inom automations-, kraft- och tågbranschen. Arbetet sker i huvudsak i våra egna lokaler i Västerås, men arbete ute hos kund i Västerås eller på annan ort kan förekomma. Resor förekommer i arbetet.

​​​​​​​Du som söker är gymnasie-, högskole- eller civilingenjör inom elektro (el-tele, el-kraft) eller elektronik eller annan passande inriktning. Du talar och skriver felfri svenska samt har goda kunskaper i engelska. God datorvana, samt kunna hantera Excel, Word och Teams är ett krav. Meriterande är erfarenhet av industriell elektronik eller tågelektronik.
Ansökan
Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen info@motioncontrol.se (ange ”Ansökan – [tjänst]” som ämne). Vi förväntar oss ett personligt brev samt ett CV på svenska. Döp gärna filerna till ”förnamn_efternamn_CV” och ”förnamn_efternamn_PB”. Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Till tjänsten är det krav på att man har god datorvana, behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Körkort är meriterande, men inget krav. För mer information om ansökan eller tjänsterna kontakta oss eller se vår hemsida.

Kontaktuppgifter
För frågor rörande tjänsterna/företaget kontakta oss på info@motioncontrol.se, (ange ”Frågor – [tjänst]” som ämne) eller ring Christer Gerdtman eller Håkan Olofsson på 021-44 85 000.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi undanbeder oss samtal från rekryteringsfirmor eller liknande.