Erfaren firmwarekonstruktör VHDL

Motion Control utvecklar och konstruerar elektronik och datorprogram inom arbetsområdena industriell elektronik, inbyggda system, sensorer och sensorteknik samt människonära produkter. Vi arbetar som tekniska konsulter ute hos kund eller i våra egna lokaler i Västerås och Ludvika. Både med utveckling av våra egna eller med kundernas produkter. Vi är ett växande företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. För tillfället har vi mycket att göra och behöver därför förstärkning.
Firmwarekonstruktör VHDL (erfaren)
Vi söker dig som vill arbeta med konstruktion och utveckling av inbyggd programvara. Du ska vilja arbeta med hela utvecklingskedjan, från idé och kravspecificering till färdig kod som är testad, verifierad och dokumenterad.
 
Arbetsuppgiften är att arbeta som konstruktör av inbyggd programvara, främst för industriell elektronik men även elektronik inom automations-, högspännings-, strömförsörjnings-, kraft och konsumentområdet. Den inbyggda programvaran utvecklas i  VHDL (FPGA), men C (uP/uC) och Python är meriterande att kunna. Arbetet kommer vara omväxlande då vi normalt har flera olika projekt per år som våra konsulter är inblandade i. Detta innebär att du troligen kommer vara med i 2-3 projekt samtidigt men arbetar huvudsakligen bara aktivt i ett i taget. Du kommer arbeta tillsammans med andra firmwareutvecklare och arbetet sker i nära samarbete med våra elektronikkonstruktörer.
 
Arbetsplatsen är på vårt kontor i Västerås, men möjlighet att sitta ute som konsult hos våra kunder finns, främst då i Västerås, Ludvika och Stockholm.
 
Du som söker ska ha relevant och dokumenterad utbildning. Vi tror att du har en examen från gymnasie-, högskola- eller civilingenjör med en inriktning inom datateknik, el-tele, elektroteknik, inbyggda system eller annan passande utbildning. Meriterande är dokumenterad arbetslivserfarenhet inom yrket, samt kunskaper inom elektronik eller mjukvara.
Ansökan
Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen  info@motioncontrol.se (ange ”Ansökan – [tjänst]” som ämne). Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Vi förväntar oss ett personligt brev samt meritförteckning/betygsutdrag. Till alla tjänsterna är det krav på att man behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. För mer information om ansökan eller tjänsterna kontakta oss eller se vår hemsida.
 
Kontaktuppgifter
För frågor rörande tjänsterna/företaget kontakta oss på  info@motioncontrol.se, (ange ”Frågor – [tjänst]” som ämne) eller ring utvecklingschef Christer Gerdtman på 021-44 85 000.
Hittar du inte vad du söker?
Antalet lediga tjänster hos oss varierar stort. Om listan just nu är kort eller du inte hittar vad du söker - välkommen tillbaka igen vid senare tillfälle!