Erfaren firmwarekonstruktör VHDL

Vi söker dig som är erfaren VHDL firmwarekonstruktör!
Motion Control är ett teknikkonsultföretag som startade 1993 och har idag kontor i Västerås och Ludvika. Vi arbetar i huvudsak med inbyggda system och industriell elektronik, men även andra områden såsom kraftelektronik, tågelektronik, trådlös kommunikation, sensorer och sensorsystem.

Motion Control utvecklar, konstruerar, reparerar, designar elektronik tar fram produkter, ordnar olika teknikutbildningar och erbjuder specifika lärlingsprogram.

Våra arbetsområden är industriell elektronik, inbyggda system, sensorer och sensorteknik, tågelektronik samt människo-nära produkter.
​​​​​​​
Vi arbetar som tekniska konsulter ute hos kund eller i våra egna lokaler i Västerås. Både med utveckling av våra egna eller med kundernas produkter. Vi är kreativa och ett växande företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. För tillfället har vi mycket att göra och behöver därför förstärkning.
Firmwarekonstruktör VHDL (erfaren)
Vi söker dig som vill arbeta med konstruktion och utveckling av inbyggd programvara. Du ska vilja arbeta med hela utvecklingskedjan, från idé och kravspecificering till färdig kod som är testad, verifierad och dokumenterad.
 
Arbetsuppgiften är att arbeta som konstruktör av inbyggd programvara, främst för industriell elektronik men även elektronik inom automations-, högspännings-, strömförsörjnings-, kraft och konsumentområdet. Den inbyggda programvaran utvecklas i  VHDL (FPGA), men C (uP/uC) och Python är meriterande att kunna. Arbetet kommer vara omväxlande då vi normalt har flera olika projekt per år som våra konsulter är inblandade i. Detta innebär att du troligen kommer vara med i 2-3 projekt samtidigt men arbetar huvudsakligen bara aktivt i ett i taget. Du kommer arbeta tillsammans med andra firmwareutvecklare och arbetet sker i nära samarbete med våra elektronikkonstruktörer.
 
Arbetsplatsen är på vårt kontor i Västerås, men möjlighet att sitta ute som konsult hos våra kunder finns, främst då i Västerås, Ludvika och Stockholm.
 
Du som söker ska ha relevant och dokumenterad utbildning. Vi tror att du har en examen från gymnasie-, högskola- eller civilingenjör med en inriktning inom datateknik, el-tele, elektroteknik, inbyggda system eller annan passande utbildning. Meriterande är dokumenterad arbetslivserfarenhet inom yrket, samt kunskaper inom elektronik eller mjukvara.
Ansökan
Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen jobb@motioncontrol.se (ange ”Ansökan – [tjänst]” som ämne). Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Vi förväntar oss ett kort personligt brev på svenska och ditt CV.

Till tjänsten är det krav på att man har god datorvana, behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Körkort är meriterande, men inget krav. För mer information om ansökan eller tjänsterna kontakta oss eller se vår hemsida.

Vi svarar så fort vi hinner, normalt inom någon dag. Ansökningar som inte uppfyller de formella kraven eller är av karaktären massutskick svarar vi normalt ej på.

Kontaktuppgifter
För frågor rörande tjänsten/företaget kontakta oss på info@motioncontrol.se, (ange ”Frågor – [tjänst]” som ämne) eller ring Anders Sjöberg eller Christer Gerdtman på 021-44 85 000.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi undanbeder oss samtal från rekryteringsfirmor eller liknande.
Hittar du inte vad du söker?
Antalet lediga tjänster hos oss varierar stort. Om listan just nu är kort eller du inte hittar vad du söker - välkommen tillbaka igen vid senare tillfälle!