Prototyper

Elektronikprototyper

Vi erbjuder snabb framtagning av prototyper och kretskort. Detta är möjligt tack vare vår erfarenhet, organisation, utvecklingsprocess och flera års samarbete med lokala leverantörer.

Har ni färdiga mönsterkortsunderlag som exempelvis gerberfiler (produktionsfiler) samt tillgång till alla ingående komponenter, kan vi ta fram en första funktionsprototyp inom en vecka!

Funktionsprototyp

En funktionsprototyp är ett fullt fungerande prototyp. Fördelen med dessa är att de går att tillverka mycket snabbt, vilket är en stor fördel i vissa situationer och projekt.

Produktionsprototyp

En produktionsprototyp används för att kontrollera att allt fungerar som det ska i hela produktionskedjan. Denna typ av prototyp används främst när det gäller större produktionsserier och tar något längre tid än funktionsprototyper att ta fram.
​​​​​​​

Elektronik-CAD

Vi använder främst Zuken Cadstar för Elektronik-CAD, det gör även vår lojala samarbetspartner Elektronik Mekanik, vilket underlättar vid övergång från prototyp till produktion där justeringar (produktionsanpassning) ibland kan behöva göras innan en serie skall tas fram. Behöver du en enkel mekanisk prototyp kan vi rita upp den i IronCAD och ta fram produktionsunderlag.