Personalassistent

Vi söker dig som vill arbeta som personalssistent!
Motion Control är ett teknikkonsultföretag som startade 1993 och har idag kontor i Västerås och Ludvika. Vi arbetar i huvudsak med inbyggda system och industriell elektronik, men även andra områden såsom kraftelektronik, tågelektronik, trådlös kommunikation, sensorer och sensorsystem.

Motion Control utvecklar, konstruerar, reparerar, designar elektronik tar fram produkter, ordnar olika teknikutbildningar och erbjuder specifika lärlingsprogram.

Våra arbetsområden är industriell elektronik, inbyggda system, sensorer och sensorteknik, tågelektronik samt människo-nära produkter.
​​​​​​​
Vi arbetar som tekniska konsulter ute hos kund eller i våra egna lokaler i Västerås. Både med utveckling av våra egna eller med kundernas produkter. Vi är kreativa och ett växande företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. För tillfället har vi mycket att göra och behöver därför förstärkning.
Hittar du inte vad du söker?
Antalet lediga tjänster hos oss varierar stort. Om listan just nu är kort eller du inte hittar vad du söker - välkommen tillbaka igen vid senare tillfälle!

Personalassistent
Vi söker dig som vill arbeta som personal- och kontorsassistent på vårt kontor i Västerås. Huvudsaklig funktion är att arbeta med personalsysslorna på företaget, men även bistå med kontorssysslorna (svara i telefon, ta emot bud, mm) vid behov.

Uppgiften är att arbeta med personaladministration och personalärenden och i samarbete med ansvarig chef se till att företaget har aktuella och relevanta instruktioner för verksamhetens administrativa delar (personalhandbok, befattningsbeskrivningar, intyg, tidsrapportering, semester, sjukskrivning, blanketter, mallar, etc.)

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa till att informera personalen om aktuella lagar, regler, policys etc. samt hjälpa personalen med frågor rörande lön, sjukskrivning, semesteransökan, egna utlägg, förmåner, pension, försäkringar, löneväxling, bilar, etc. samt ombesörja att inkomna personalärenden blir hanterade och besvarade.

Du kommer att få sköta om företagets introduktionsprogram, se till att internutbildningar är uppdaterade och genomförs. I arbetet ingår det att planera och genomföra personalaktiviteter, hjälpa till med frågor om trivsel, arbetsmiljön och arbetssäkerheten på företaget.

​​​​​​​Som person behöver du vara trevlig, hjälpsam, lyhörd, noggrann, systematisk, serviceinriktad och ha hög integritet. Vi söker dig som är minst gymnasieutbildad, talar och skriver felfri svenska samt har goda kunskaper i engelska. Du behöver ha goda kunskaper i Word och Excel. Krav på körkort för personbil

​​​​​​​Har du en passande profil för tjänsten, så värdesätter vi rätt personlighet mer än formell kompetens.
Ansökan
Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen info@motioncontrol.se (ange ”Ansökan – [tjänst]” som ämne). Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Vi förväntar oss ett kort personligt brev på svenska och ditt CV.

Till tjänsten är det krav på att man har god datorvana, behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Körkort är meriterande, men inget krav. För mer information om ansökan eller tjänsterna kontakta oss eller se vår hemsida.

Vi svarar så fort vi hinner, normalt inom någon dag. Ansökningar som inte uppfyller de formella kraven eller är av karaktären massutskick svarar vi normalt ej på.

Kontaktuppgifter
För frågor rörande tjänsten/företaget kontakta oss på info@motioncontrol.se, (ange ”Frågor – [tjänst]” som ämne) eller ring Anders Sjöberg eller Christer Gerdtman på 021-44 85 000.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi undanbeder oss samtal från rekryteringsfirmor eller liknande.
Krav i korthet:
- 2-4 års erfarenhet 
- God kunskap i MS Excel
- God kunskap i Word
- Flytande svenska
- God engelska
​​​​​​​- B-körkort