Upprustare tågelektronik

Vi söker dig som vill arbeta som upprustare tågelektronik!
Motion Control utvecklar, konstruerar, felsöker, reparerar, återskapar elektronik, tar fram produkter, ordnar företagsanpassade elektronikutbildningar och erbjuder kundspecifika lärlingsprogram. Vi arbetar som tekniska konsulter ute hos kund eller i våra egna lokaler i Västerås. Både med utveckling av våra egna eller med kundernas produkter. Vi är ett företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. För tillfället har vi mycket att göra och behöver därför förstärkning
Hittar du inte vad du söker?
Antalet lediga tjänster hos oss varierar stort. Om listan just nu är kort eller du inte hittar vad du söker - välkommen tillbaka igen vid senare tillfälle!

Upprustare tågelektronik - Hallstahammar
Vi söker dig som vill arbeta som upprustare i vår underhållsverkstad för tågelektronik i Hallstahammar. Verkstaden reparerar, rengör, upprustar, felsöker, renoverar och provar kretskort och annan tågelektronik.

Du kommer ha att få arbeta i vårt flöde för upprustning av kretskort, innebärandes ankomstkontroll, avsyning, fotografering, mätning, rengöring, upprustning (lödningsarbete), lackning, kontrollmätning, packning och dokumentering. I arbetsuppgifterna ingår även inköp, transport (upphämtning och leverans), städning och liknande uppgifter. I verkstaden hanteras även annan typ av elektronik som kan ingå i arbetsuppgifterna framöver.

Allt arbete sker i våra ESD-anpassade lokaler i Hallstahammar. Upplärning och utbildning sker i Hallstahammar eller i våra lokaler i Västerås. Som person behöver du vara trevlig, noggrann, systematisk, serviceinriktad och tydlig i din kommunikation. Du måste kunna följa instruktioner och ta ansvar för din del av arbetet.

Vi söker dig som är minst gymnasieutbildad, har grundläggande kunskaper inom ellära och elektroteknik, talar och skriver felfri svenska samt har goda kunskaper i engelska. God datorvana, samt kunna hantera Excel, Word och Teams är ett krav. Meriterande är kompetens inom elektroteknik samt erfarenhet av tågbranschen. Krav på körkort för personbil.

​​​​​​​Uppfyller du kraven och har en passande profil för tjänsten, så värdesätter vi rätt personlighet mer än formell kompetens. Du behöver ha grundläggande kunskaper inom ellära men för rätt person kan vi erbjuda upplärning och utbildning inom upprustning, och grundläggande tågelektronik samt elektroteknik
Ansökan
Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen info@motioncontrol.se (ange ”Ansökan – [tjänst]” som ämne). Vi förväntar oss ett personligt brev på svenska samt CV/meritförteckning. Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Döp gärna filerna till ”förnamn_efternamn_CV” och ”förnamn_efternamn_PB”.
Till alla tjänsterna är det krav på att man behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. För mer information om ansökan eller tjänsterna kontakta oss eller se vår hemsida
​​​​​​​
Kontaktuppgifter
För frågor rörande tjänsterna/företaget kontakta oss på info@motioncontrol.se, (ange ”Frågor – [tjänst]” som ämne) eller ring Christer Gerdtman eller Jim Airikainen på 021-44 85 000.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi undanbeder oss samtal från rekryteringsfirmor eller liknande.